miercuri, 30 martie 2011

Si cum am promis...





Ardeii au iesit chiar ok. Nu va asteptati la o reteta traditionala pentru ca o sa fiti dezamagiti. DAr daca sunteti asa mai curajosi si va place sa va bagati nasurile prin toate blidele si condimentele ca mine faceti in felul acesta. Scoateti la iveala:

Vreo 3 ardei rosii si 3 ardei verzi
500 grame carne tocata
200 grame ciuperci tocate marunt
1 bostanel taiat cubulete
un praf de scortisoara
un praf de nucusoara
200 grame masnine taiate marunt
fond de vita (sau un cubulet knorr de vita)
sare piper dupa gust
branza feta

Spalati ardeii si ii scobiti de toate alea apoi ii taiati in jumate si ii aliniati intr-o tava cu "scobitura" in sus. Prajiti apoi carnea tocata intr-o lingura de ulei de masline si condimentai cu nucusoara, scortisoara si ce va mai tuna prin cap si apoi amestecati cu ciuperci, bostanel, masline si fondul de vita sau un cubulet knorr si 2 dl de apa. Lasati sa mustuiasca vreo 15 minutetimp in care gustati si mai condimentati cu ce se cuvine.

Umpleti jumatatile de ardei cu compozitia, sfaramati branza feta pe deasupra si bagati la cuptor 30 de minute.

Eu i-am trantit si un tatiki ca sa fie treaba completa. Asta se face cu un castravete ras prin razatoarea mare, un catel de usturoi din presa si iaurt grupa mare. Ii mai puneti si niste sare si piper si aveti treaba completa.

Nu ma intrebati de ce poza e cu fundul in sus ca nu am ce sa raspund. Am incercat sa o rasucesc dar nu a vrut. I´m kind of new at this...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...