Nu va mai plictisesc cu povesti ci trec direct la subiectul delicios pe care l-am savurat in compania unei salate fresh & crispy.
Pt. "blat"
25 grame unt
5-6 oua
1 dl smantana subtire
pt. umplutura:
25 grame unt
1 punga de spanac inghetat a 500 grame
200 grame branza de capra taiata rondele
1 cutie branza Philadelphia sau ceva de genul asta
3-4 catei de usturoi
1 praz
1-2 rosii mai maricele
Ungeti forma de tarta cu unt. Bateti ouale cu smantana apoi varsati in forma si introduceti la cuptor cateva minute pana cand pride o coaja aurie.
In timpul acesta prajiti prazul in unt intr-o tigaie apoi adogati spanacul si prajiti pana se dezgheta dupa care puneti Philadelphia, usturoiul, sare, piper si amestecati la foc mic pana se face omogen. Turnati chestiunea asta in forma de tarta peste "blat" apoi decorati cum va duce capul cu rosii si branza de capra. Introduceti la cuptor (225 grade) pana cand face o coaja aurie. Serviti cu salata si enjoy!
fata, Jamie pelanga tine eun mic copil..serios! Ai un stil de-a le descrie fantastic..Cred ca langa tine se apuca de mancat si mama anorexicilor!
RăspundețiȘtergereMerci madamme :D glad to hear
RăspundețiȘtergere