marți, 3 mai 2011

Pui cu umplutura si salata calda de legume.

Scurt pe 2:

4 piepti de pui
frunze de spanac proaspat
branza de capra

salata:
2 bostanei
1 vanata
1 ardei gras rosu
1 praz
1 para mai tare
cateva fire marar
2-3 dl smantana sau iaurt
sare si piper dupa gust

Pieptii se dezoseaza, se taie fileuri subtiri si se intind cap la cap pe o farfurie apoi se bat cu ciocanul de batut carne... eu nu am avut asa ca aspectul estetic a iesit asa mai de Doamne-ajuta. Se intind foile de spanac si branza.

Apoi se ruleaza si se pride in scobitori dupa care se unge cu ulei, se pune intr-o tava termorezistenta si se introduce la 220 grade cam 25-30 minute la cuptor.

Mied mi-a mai ramas un pic de branza pe care am presarat-o pe deasupra.


In cuptor...


In timpul cat se rumeneste puiul se taie ardeiu, vanata si bostanelul cubulete si se prajeste rapid la foc mare int-o lingura de ulei de masline sau rapita pana cand legumele sunt un pic moi dar nu isi pierd din culoare si consistenta apoi se scot intr-un castron.


Se adaoga para taiata cubulete, prajul fasii, marar tocat, sare, piper si smantana apoi se amesteca.



Puiul rumenit se scoate si se taie rondele sau cum vreti voi apoi se impopotoneaza frumos (relativ) cu garnitura.



Pofta mare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...