joi, 5 mai 2011

Simplu ca buna-ziua: un fel de tarta cu carnaciori si mai multe chestii

Reteta de mai jos se face foarte usor, e ieftina si se poate lua fara prea multa bataie de cap si a doua zi la pachet. Avand in vedere ca nu mancam faina incercam sa facem o "tarta" fara crusta. Mare treaba nu e pentru ca putem folosi alte chestii foarte bune pentru papilele gustative si domnul stomac.

Ingrediente pentru umplutura:

300 g cabanos (sau alti carnaciori preferati, eu am pus Chorizo)
1 ardei mare rosu
3-4 ciuperci
1 ceapa rosie
200 g branza feta

Ingrediente pt. ce se pune deasupra (nu i-am gasit nume inca)

3 dl smantanica de gatit
4 oua
3-400 grame cascaval ras


Prajete ingredientele pentru umplura (inafara de feta). Pune-le intr-o forma de tarta, presara branza feta pe deasupra, bate ouale cu smantana si sare piper dupa gust. Toarna smantana peste umplutura in forma apoi presara cascavalul. La cuptor 30 min la 220 grade si... GATA!










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...